Bashkohu në rrjetin tonë të talentëve! Ju lutemi plotësoni informacionin më poshtë për t'u bashkuar me Rrjetin tonë të Talentëve dhe qëndroni të informuar në lidhje me lajmet, ngjarjet dhe mundësitë në Sutherland.

*Emri
*Mbiemri
*Shteti
*Qyteti
*Regjioni
* Numri i Celularit
*Email
*Gjuha - Primare
*Niveli i gjuhës primare
Gjuha - Sekondare
Niveli i gjuhës sekondare
Gjuha – e Tretë
Niveli i gjuhës së tretë

 

Mos e humbisni mundësinë tuaj. Qëndro i lidhur.

     Privacy Notice

Si punëdhënësi juaj i ardhshëm, ne duhet të përpunojmë të dhënat tuaja personale sipas nevojës për të vlerësuar kualifikimin tuaj për pozicionin për të cilin po aplikoni në Sutherland. Gjatë procesit të rekrutimit, të dhënat tuaja personale mund të transferohen jashtë Bashkimit Evropian dhe t'u zbulohen palëve të treta në rrjedhën normale të procesit të rekrutimit ose sipas nevojës për t'u pajtuar me ligjet në fuqi. Kjo mund të përfshijë transferimin e informacionit në kompanitë tona të lidhura për qëllime të punësimit tuaj me kompaninë ose administrimin e biznesit të Sutherland. Një njoftim i plotë i konfidencialiteti është i disponueshëm këtu.

©2021 All Rights Reserved | Privacy Policy